Csak 2013-ban mutatkozhat be a Hawken internetes filmsorozat

2012. július 31.
2.1051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár már a bejelentéskor is feltételeztük, hogy a Hawken című PC-s akciójáték alapján készülődő élőszereplős websorozat idén biztosan nem jut el a bemutatkozó részig, de hivatalos álláspont egészen eleddig nem született a témában.

Dmitri M. Johnson, a projekt mögött álló kompánia vezére azonban egy interjú során végre megerősítette, hogy a DJ2 Entertainment és a Warner Premier koprodukciójában készülő sorozat - amely állítása szerint olyan lesz, mintha a Rómeó és Júliát kereszteznénk a District 9-nal - hivatalosan is csak 2013-ban mutatkozhat be a nagyközönség számára.

Aki esetleg nem tudná, a Hawken egy free to play akciójátékként készülődik a háttérben, amely a websorozat ellenére is felhívta már magára a figyelmet a múltban, hiszen a lefestett poszt-apokaliptikus világ, a sztoriközpontú küldetések, valamint a lépegetők előtérbe helyezése, ha nem is maximálisan, de részben képes volt egyediséget biztosítani számára.

Ha kíváncsi vagy, hogy mindebből milyen websorozatot fognak készíteni az illetékesek, akkor tekintsd meg a már bejelentés után megjelent mozgóképet, ami tehát hetek óta elérhető a világhálón, de ha lemaradtál volna róla, most pótolhatod. Premier 2013-ban!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

Vendég

8 éve, 2 napja

Király lesz!

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 napja

K*rva jól néz ki!

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 napja

Még játék sincs de már készül a sorozat is?

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 napja

Érdekes koncepció

válasz erre
Hawken
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaMarduk profiljatotyak profilja