Csak jövőre és kizárólag újgenerációs konzolokra érkezhet a Star Wars Jedi: Fallen Order 2

2022. május 02.
31.5761
Maniac profilja, adatai
Maniac
Most már akár mérget is vehetünk arra, hogy idén nem kell játszanunk a Star Wars Jedi: Fallen Order 2-vel, lévén a VentureBeat ügyeletes szivárogtatójaként ismert Jeff Grubb egy podcast keretein belül arról beszélt, hogy a játék csak jövőre érkezhet meg közénk.
 

Grubb úgy tudja, hogy annak ellenére, hogy a Respawn Entertainment csak a jövő évben tervezi a premiert, a kijelölt célplatformok számát alaposan mérsékelte, ennek megfelelően az előző konzolgenerációt állítólag teljesen maga mögött hagyja a projekt, és csak újgenerációs masinákra érkezhet meg.

Illetve természetesen PC-re is, amitől alighanem egyszerűbb lesz pontot tenni a projekt végére belátható időn belül. A Star Wars Jedi: Fallen Order 2-t egyébiránt várhatóan május végén mutatják majd be a közönség számára.
4 hozzászólás

Moby Dick

2 hónapja, 3 napja

PC-re legyen és kész!

válasz erre

soami

2 hónapja, 3 napja

Mondjuk kiváncsi leszek mennyivel fog jobban kinézni vagy futni, mert egyre több játéknak lövik le a last gen verzióit úgy hogy azok voltak anno a fő platformok szerintem leginkább lustaság miatt és nem azért mert akkora next gen élmények lennének, de ne legyen igazam.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 3 napja

Ez PC-n az igazi, várom is!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 3 napja

Uhh egy pillanatra azért be****tam, de aztán láttam hogy a PC maradt.

válasz erre
Star Wars Jedi: Fallen Order 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja