Csak jövőre érkezhet a Sega Mega Drive Mini

2018. szeptember 20.
6.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hosszú évek után először szánta rá magát a hardvergyártásra a Sega, azonban ez sem jön nekik össze hiánytalanul, lévén bejelentették, hogy sajnálatos módon el kellett tolniuk a Mega Drive Mini konzol megjelenését, mely így legkorábban jövőre érkezhet meg közénk.

A hír egyenesen a Sega hivatalos japán Twitter-csatornájáról származik, ahol nem igazán kaptunk megfelelő magyarázatot arra, hogy miért is kellett eltolni a premiert, de a japán bejegyzés fordításából azt vettük ki, hogy a Sega alábecsülte a keresletet, ezáltal túl sok érdeklődő volt a masinára a tengerentúlról, és szeretnék, ha minden régióban egyszerre jelenhetne meg a konzol.

Napra pontos megjelenési dátumot egyelőre a Sega még nem közölt, de elég nagy a valószínűsége, hogy nem kell jövő őszig várnunk a premierre, inkább 2019 első felében számíthatunk rá.
5 hozzászólás

totyak

2 éve, 20 napja

Mindenki felismerte, hogy iszonyat drágán el lehet adni egy filléres emulátort, ha beöltöztetik egy klasszikus konzol külsőbe. És az emberek veszik, ami hihetetlen. Raspberry is simán megoldja ezt, de még nyilván ezerféleképpen emulálhat az ember.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 20 napja

Várós kis kütyü!

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 20 napja

Nem baj, majd a PS mini jó lesz hiánypótlónak.

válasz erre

bekecs

2 éve, 21 napja

Mennyi ilyen mini cucc jön mindenből!

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 21 napja

Kibírjuk.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja