Csak Ellie lesz játszható karakter a The Last of Us Part 2-ben

2018. június 14.
3.7841
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Még mindig próbálunk felocsúdni a Naughty Dog új játékának E3-as bemutatójából, de azt már most tudjuk a fejlesztők jóvoltából, hogy bizony a most már igazi túlélővé avanzsált Ellie lesz a The Last Of Us Part 2 egyetlen játszható karaktere.

Kétségtelen, hogy a Sony konferenciát nem is lehetett volna ütősebben megnyitni mint a The Last of Us 2 bámulatos bemutatójával, és habár jó pár dolog kiderült a prezentációból, a játszható karakterek kiléte és mennyisége nem volt tiszta.

A Naughty Dog-tól először erről Richard Cambier nyilatkozott az IGN-nek, méghozzá egy sablon "erről még nem beszélhetünk" válasz formájában, majd a játék kreatív direktora, Neil Druckmann erősítette meg, hogy csak és kizárólag Ellie lesz játszható a The Last of Us folytatásában.

Bár azért erre mérget nem vennénk, hisz elég visszagondolni az első felvonásra, ahol néha kézhez kaptuk Ellie irányítását is. A megjelenési dátum kapcsán még nincs információ, így még megtippelni sem tudjuk meddig kell még várnunk, hogy rátegyük a mancsunkat a játékra.
6 hozzászólás

totyak

1 éve, 5 napja

Részemről nem lenne baj, ha csak ő irányítható, de azért Joel is nagyon kell a játékba, remélem benne lesz. Illetve a felnőttebb Ellie arca nekem fura. Valahogy hasonlóbbra kellett volna az eredeti kislányos arcához.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 5 napja

Az első mináségéből kiindulva én nem aggódok, de tuti fix lesz valami benne arról hogy mi lett Joel-el.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 napja

Hát akkor az lehet hogy nálam bukó.

válasz erre

VaPe

1 éve, 5 napja

Ennek nagyon nem örülnék. Nagyon.

válasz erre

Tommy

1 éve, 5 napja

Remélem csak félreértés. Nagyon **** lenne.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 napja

Nemár!!!! Miért?

válasz erre
The Last Of Us Part 2
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja