Csak egyetlen perc, de az állad elhagyod a legújabb PC-s Red Dead Redemption 2 trailer láttán

2019. október 18.
5.7261
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rockstar Games csapata a közelgő PC-s megjelenés alkalmából egy friss trailert mutatott be nekünk a Red Dead Redemption 2 kérdéses portjáról, ami olyan látványosra sikerült, hogy az valami hihetetlen.

Sőt mi több, a felvételt 4K-ban, 60fps mellett élvezhetjük, így akinek konzolon még nem volt dolga a játékkal, az most túlzás nélkül királyi keretek között élvezheti a látnivalót, ami dugig van látványosabbnál-látványosabb pillanatokkal, miközben megfelelő konfiguráció mellett sokkal szebb körítéssel, megnövelt textúra-minőséggel, jobb fényekkel és árnyékokkal, sőt HDR-támogatással élvezhetjük majd a vadnyugati kalandokat.

A Red Dead Redemption 2 egyébiránt várhatóan november 5-én jelenik majd meg PC-re, de a hírek szerint november 19-től Google Stadiára szintén elérhetővé válik.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

drift3r91

1 éve, 3 napja

Van egy ps4 prom és vártam vártam hát megérte. 1080Ti on remélem nem fog ki 2560X1080 ba. Csoda szép lesz mozivászonban, csak ne kelljen butitanom, bár ha a GTA V ből kiindulok akkor nem kell és valóban hasonló képi világa lesz a GTA VI nak már szép lesz az is bár oda már elvárnám a ray tracinget is ahogy mész látod magad a kirakatba stb. ,de nagy valószinűséggel ilyen open worldöknél még csak álom a ray, mert akárhogyis a metroban az h egyszer egyszer van egy pocsolya nem ugyanaz a számitási teljesitmény mint egy 50 emeletes tömb üvegablakai. Meg hát örülök h nem szálltam fel a ry tracing vonatra igaz titánom is tujda elég szépen, de a Rockstar megmutatta hogy lehet még anélkül is tetszetős játékot késziteni.

válasz erre

totyak

1 éve, 4 napja

Nem tehetek róla, de nekem mindig az jut eszembe, hogy milyen jó lesz ilyen gyönyörű GTA VI-ot kapni majd

válasz erre

zender

1 éve, 4 napja

Nagyon fogom imádni.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 napja

Elképesztő, hogy milyen hangulatot tudnak varázsolni ezek a Rockstarnál.

válasz erre

bekecs

1 éve, 4 napja

Az a minőség!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljarDAVE profilja