Csak egy helyet foglal az Inno3D új kártyája

2017. május 15.
3.7051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Inno3D jó pár évvel ezelőtt jóval komolyabb erőnek számított a grafikus kártyák piacán, manapság azonban csak néhány régióban mennek jól a termékeik, de azért továbbra is szeretnek kísérletezni és nem éppen átlagos modelleket piacra dobni.

Legújabb kártyájuk nem éppen az erejével és a vaskos méretével tűnik ki a mezőnyből, hiszen ezúttal az NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti modelljére építkeztek. Sokat ugyan nem építettek, hiszen a rendkívül kompakt kártya csak egy slotot foglal, vagyis kisebb házakba és letisztultabb konfigurációkba remek választás lehet.

A GTX 1050 Ti nem egy gyenge kártya a maga 4GB GDDR5 memóriájával, az órajeleket pedig hagyták gyári értéken, vagyis 1291MHz-es alap és 1392MHz-es GPU Boost értékeket kapunk. A lapos kialakításba még egy ventilátor is elfért, az árazásról azonban nem esett szó.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 9 napja

Mondjuk a legtöbb kártyán már úgy van kialakítva hogy több helyet foglalnak a kártyák.
Ez az olcsóbb kategóriában lehet a jó.

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 9 napja

Az, hogy egy helyet foglal, az igazándiból szerintem már nem sokat számít. Most az a plusz pár centi már nem oszt a gép belsejében. Meg én kicsit úgy is vagyok, hogy ami nem két slotot folal, az már nem is erős kártya röhögő smiley Nyilván ez az én hülyeségem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja