Csak az Egyesült Államokban több mint 30 millió PS4 fogyott

2019. szeptember 17.
5.0711
Maniac profilja, adatai
Maniac
Világszerte már több mint 100 millió PS4-et sikerült értékesítenie a Sony-nak, ami elképesztő mennyiség, noha azt nem igazán tudjuk, hogy miként oszlik el regionálisan, de Daniel Ahmad elemzőnek köszönhetően most egy kicsit közelebb kerültünk az igazsághoz.

Olyannyira, hogy megtudtuk, csak az Egyesült Államok területén több mint 30 millió PS4 kelt el, amivel az ország toronymagasan vezeti az eladásokat, de azért Japánnak sem kell szégyenkeznie, hiszen a második helyre a szigetország került 8,3 millió eladott példánnyal.

Ha tehát nem az egyesült országokat veszünk, akkor Japán vezeti a listát, mögé pedig szorosan Németország sorakozott fel 7,2 millióval, de az Egyesült Királyság eladásit is megismertük, ott 6,8 millió PS4-et vittek haza a rajongók a megjelenés óta.


5 hozzászólás

totyak

3 hete és 4 napja

Hogy hogy nem, az egy ideje nem derül ki a boxból mennyi ment el. pedig szerintem nem kell azt szégyellni, hogy kevesebb, mint a PS eladása, büszkének kellene lenni arra, amit elértek. Csak hát a játékosok sokszor kifricskázzák őket emiatt.

válasz erre

Tommy

3 hete és 6 napja

Nagyon komoly picsázás volt ebben a generációban.

válasz erre

WarriorAutobot

3 hete és 6 napja

Az igen!
Ez azért komoly!

válasz erre

petrovicsz

3 hete és 6 napja

Japán "csak" 8,3 millió? Ez meglepett.

válasz erre

Gólem

3 hete és 6 napja

Nagyon nagyot ment!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaBvektor profiljaRobi022 profilja