Csak áprilisban közel 300 millió dollárt generált a Fortnite

2018. május 25.
7.1071
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb piaci elemzéssel szolgált a SuperData csapata, amiből kiderült, hogy elképesztő eredményeket sikerült produkálnia áprilisban a Fortnite: Battle Royale-nak, az alkotás ugyanis ebben a hónapban 296 millió dolláros bevételt hozott az Epic Games-nek.

Ezt minden egyes platformon összességében érte el a játék, mely így a legnagyobb és legtöbb pénzt generáló ingyenes konzolos címként is jellemezhető, hiszen áprilisban minden kihívóját elverte, de már márciusban is 223 millió dollárt hozott alkotóinak.

A SuperData kiemelte még a sorból a God of War-t is, amiből csak áprilisban 2,1 millió digitális példányt adtak el - a dobozos eladásokról nincs hír -, amivel minden idők legnagyobb konzolexkluzív digitális megjelenését produkálta Kratos aktuális kalandja, lévén simán megduplázta az Uncharted 4 eredményeit is.

Érdekesség, hogy 12 hónap után áprilisban először csökkentek a GTA Online bevételei, miközben világszerte az összes digitális eladás 23 százalékos növekedést produkált, hiszen míg a játékosok múlt hónapban 9 milliárd dollárt költöttek minden platformon, addig tavaly áprilisban ez a szám alig haladta meg a 7 milliárd dollárt.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem nehéz úgy termelni egy rakat pénzt hogy az ingyen felhasználók semmit nem kapnak a fizetők meg minden szinten kapnak valami kis extra cuccot (ami nem p2w!).

válasz erre

Tommy

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Abból már el lehet tengődni azért...

válasz erre

marco

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

fighterlaci írta:
Úristen micsoda pénztermelő!!!!
Vagy pénztemető. Kinek mi.

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Úristen micsoda pénztermelő!!!!

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

A sok goldos bakker. Ettől **** egy normális játékosnak ez a cucc (is).

válasz erre

Eltohn

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hogy az istenbe lehet ennyit keresni egy játékkal?

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profilja