Csak akkor indíthatod el a Call of Duty WWII lemezes változatát, ha letöltöttél egy javítást

2017. október 31.
4.8071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon sokan még mindig azért vásárolnak maguknak lemezes játékokat, hogy ne kelljen fölöslegesen töltögetni rengeteg adatot, hanem egy gyors telepítés után azonnal indítható legyen az adott alkotás.

A Call of Duty WWII esetében azonban nem így lesz! Az ugyanis egy dolog, hogy a PC-s változatok dobozában egyetlen lemezt sem találhatunk, csak egy cetlit a letöltőkóddal, de a PS4-re és Xbox One-ra érkező adathordozókkal sem megyünk túl sokkal internet és némi letöltögetés nélkül.

Mindezt a játék korai példányait megkaparintók hozták nyilvánosságra, akik arról beszéltek, hogy hiába kapták meg a Call of Duty WWII-t, a telepítés után a játék csak a menüig engedte őket, és a helyzet addig nem is változott, amíg a Sledgehammer Games ki nem adott az alkotáshoz egy 9GB-os frissítést, aminek letöltésével végre elindíthatóvá vált a kampány és a multiplayer is.

Hogy a javítás azért kellett, mert valamit nagyon elrontottak odabent, vagy mert ezzel akarták korlátozni a korai változatok tulajdonosait, azt nem tudjuk, ellenben azt igen, hogy minden dobozos példány ilyen lesz, ergo amíg nem töltjük le hozzá a frissítést, addig nem tudunk majd csatlakozni a Call of Duty WWII élményéhez sem.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Én akkor is dobozost vennék, ha (mint itt is pc-n) nem lenne lemez a dobozban. Nekem a szép borító, kézikönyv, térkép megéri. Ráadásul többnyire nem is drágább, mint digitálisan.

válasz erre

drift3r91

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nincs optikai meghajtóm a gépben, gyorsabban letöltök 100GB-ot, mint hog ylemezről pakolgassam fel. Meg hát a digitális előbb aktiválódik, mint az hogy elhozhatod dobozosan egy boltból. Ott nem értik a nyomik hogy hiába adják oda egy nappal korábban steamen nem engedi előbb elinditani. Pedig ugyebár nag yjátékoknál már alap h előtölthető. Más már rég játszik, mikor te még pakolgatod a lemezeket ANTI cheatre kiváncsi leszek, addig meg se veszem amig nem tuti a dolog.

válasz erre

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Lassan már sosem készülnek el időre...

válasz erre

Imperator

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nem lepődök meg, egyre több játéknál nincs a lemezen a teljes játék vagy ugye a lemez is hiányzik. Na meg őszintén, a CoD már 10+ éve a multiról szól, net nélkül felesleges is megvenni.

válasz erre
Call of Duty WWII
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaManiac profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaiPet profiljaiPet profiljarDAVE profilja