Csak a The Witcher 3: Wild Hunt első kiegészítője után indult meg a Cyberpunk 2077 valódi fejlesztése

2019. január 16.
6.1181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan nem értik, hogy miért ül ennyi ideig a Cyberpunk 2077 munkálatain a CD Projekt RED, akik már 2013-ban bejelentették soron követező szerepjátékukat, azonban mint most kiderült, hónapokon át csak koncepcionálisan létezett a játék.

Maciej Pietras, a stúdió egyik animátora ugyanis a Jeuxactu magazinnak adott interjúban elmesélte, hogy bár 2012 óta van náluk tervezőasztalon a Cyberpunk 2077, és 2013 óta ismeri a világ, azonban a valódi és tényleges munkálatok csak 2014-ben indultak meg, közvetlenül azután, hogy a csapat befejezte a The Witcher 3: Wild Hunt első kiegészítőjét, a Hearts of Stone-t.

Ennek az oka főként az volt, hogy a CD Projekt RED folyamatosan erőforrások szűkében volt, tehát valójában idén még "csak" hatodik éve, hogy a Cyberpunk 2077 aktív fejlesztési fázisba lépett, ami azért elég tágas intervallum ahhoz, hogy az év végére, de legkésőbb jövő év elejére megjelenést reméljünk.
4 hozzászólás

Tommy

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Ne neeeeee, ez milyen tré már?

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Nem baj, ha nem sietik el a dolgot.
Jobb ha egy teljes értékű játékot adnak ki és nem utólag foltozzák be.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

WickedSick

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Pont tegnap este néztem meg újra a gameplay videót, amit kiraktak belőle, meg visszaolvasgattam róla részleteket. A The Witcher 3 nálam az a játék, amit nagyon-nagyon szeretnék szeretni, de valahogy nem húz be (még azért igyekszem megszeretni ), viszont ha egy legalább annyira minőségi, tartalmas valamit kapunk a CP2077 képében, akkor valószínűleg már meg is van számomra arra az évre a GOTY, mert a világa engem sokkal inkább lenyűgöz, mint mondjuk a Witcheré. Rápörögtem, na!

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljadarkomen profiljaWickedSick profiljaXelosz profilja