Csak a Steamen több mint 10 millió példányban kelt el a Fall Guys

2020. november 13.
14.1861
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bejött alaposan a biznisz a Fall Guys-szal, hiszen a könnyed battle royale-ozásra és minijátékozásra kihegyezett őrület nemcsak a közösségi médiában és a streamerek körében pörög rettenetesen, hanem az eladások tekintetében is.
 

A legfrissebb adatok szerint csak a Steam berkeiben több mint tíz millió példány kelt el a Mediatonic programjából, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy vajon a PS Store-on milyen mutatón állhat a battle royale, ahogyan arról sincs infó, hogy a két tábor együttesen mennyi embert tesz ki.

A Fall Guys több okból kifolyólag is elképesztően sikeres, de a legnagyobb hype-ot egyértelműen az hozta meg neki, hogy a streamerek rongyosra játsszák az elmúlt hónapokban, így a népszerűség garantált volt. Ugyanígy járt az Among Us is, amit szintén a streamerek vittek az egekbe.
2 hozzászólás

zender

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Én még rá sem néztem...

válasz erre

Yanez

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

23 megnyert korona után immár szüneteltetem. Egyszerűen nincs benne annyi tartalom, hogy visszacsábuljak, pedig amikor jött a season 2, arra számítottam, hogy lesz itt most újdonság dögivel, aztán alig raktak bele valamit. Talán majd a season 3...

válasz erre
Fall Guys
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja