Csak 2019-ben jelenhet meg a Mechwarrior 5: Mercenaries

2018. június 19.
3.2651
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hiába várjuk már évek óta, és hiába reménykedtek sokan egy idei megjelenésben, a Piranha Games bejelentette, hogy sajnálatos módon csak jövőre érkezhet meg közénk a Mechwarrior 5: Mercenaries.

A stúdió közleményéből - melyet Russ Bullock elnök tett közzé a Twitteren - megtudtuk, hogy a csúszás hátterében igazán nyomós indokok álltak, lévén azzal a célzattal tolták el a premiert, hogy a legjobb egyjátékos élményt biztosítsák a rajongók számára.

Ezt azért tekintik szívügyüknek a készítők, mert a Mechwarrior-sorozat részeként utoljára 2002-ben láthattunk egyjátékos kampányt, az akkori Mechwarrior 4: Mercenaries részeként, tehát most igencsak oda kell tenniük magukat az alkotóknak.

A Mechwarrior 5: Mercenaries-ről legközelebb egyébként december első napjaiban hallhatunk majd a Vancouverben megrendezésre kerülő MechCon-on, így akkor már remélhetőleg okosabbak leszünk mind a premier, mind a játékmenet terén.


1 hozzászólás

muki

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez is komoly csúszásban van!

válasz erre
Mechwarrior 5 Mercenaries
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaSoldier86 profiljamarco profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljaImperator profilja