Csak 2017 őszén jöhet a Surface Phone?

2016. szeptember 10.
5.6071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok piacán egy ideje már nem tett le semmit az asztalra a Microsoft, az idei évet pedig jó eséllyel komolyabb újdonság nélkül zárja a redmondi óriási, pedig pletykákból nincs hiány a házuk táján.

Több pletyka szerint az idei évet a Surface Phone-nal akarták megmenteni, mely egy felsőkategóriás Windows 10-es csúcsmobil lett volna, ám jelenleg mást hallani Redmond felől. Csak nemrég tért vissza egyéves szabadságáról Joe Belfiore, aki a Windows 10 és Windows 10 Mobile rendszerért felel a vállalaton belül, így sokan kételkednek abban, hogy idén még bemutatnak valamit.

Ezzel a Surface Phone jövőre csúszik, az áprilisi pletykák kapcsán pedig felmerült, hogy tavasszal a Surface táblagépeket és laptopokat szeretné bemutatni a vállalat és jól tudják, hogy 2 drága terméket nem vesz majd meg egy Windows fanatikus sem. Ezért 2017 őszére csúszhat a Surface Phone megjelenése, így a csapatnak van ideje áttervezni a mobilt a mostani igényeknek megfelelően.
6 hozzászólás

kpal

8 éve, 3 hónapja és 3 napja

Remélem azért L1520 telom kap még frissítést míg meg nem jelennek valami olyannal amire azt mondom hogy 1520 méltó utódja lehet . Bár amire kell 1520maximalisan kiszolgál.

válasz erre

totyak

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ezért a szerencsétlenkedésért érdemes volt felvásárolni a Lumia-t a Nokia-tól. Sem azzal nem foglalkoznak Win Phone terén, sem a saját készülékeikkel.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Nem látok nagy jövőt ennek a telónak...

válasz erre

Ubrankovics Máté

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ez csak bukás lesz a microsoftnak :/

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ennek így biztos meszeltek. Elképesztő amit a MS művel...

válasz erre

zender

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ezzel végleg ki is nyírta magát a Microsoft telefonos fronton.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja