CryZone: Sector 23 - A S.T.A.L.K.E.R. inspirálta Crysis modból lett teljes játék

2012. május 21.
2.5141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy rendkívül érdekes életutat bejárt projekt bejelentését adta hírül néhány órával ezelőtt az Owl Game Studio brigádja, ami tulajdonképpen néhány fanatikus orosz modder gyülekezetének nevezhető.

Első saját projektjük, avagy a CryZone: Sector 23 is egy egyszerű modként kezdte életét, méghozzá a Crysis-hoz készülvén, a S.T.A.L.K.E.R. által inspirálva, de orosz barátaink annyira elkapták a hangulatot, valamint az egész koncepciót, hogy a modot megismerő rajongók azonnal egy önálló megjelenést követeltek tőlük.

A csapat pedig beadta a derekát, így egyelőre pontos megjelenési dátum nélkül ugyan, de valamikor a közeli jövőben a CryZone: Sector 23 cím alatt egy a S.T.A.L.K.E.R. univerzumban játszódó és CryEngine 3 által meghajtott akciójátékot köszönthetünk a színtéren, amelyben egy a tiltott zónába utazó ember viszontagságait és megpróbáltatásait élhetjük át első kézből.

A történet szerint hősünk azért utazik a veszélyes területre, hogy megtalálja a "Kívánságmester" nevű lényt, aki talán segíthet feltámasztani korábban elveszített fiát. Szó szerint éhezünk a további információkra!
3 hozzászólás

Shade

12 éve, 10 hónapja és 17 napja

Ez csak Cryengine 2-es. (:0

válasz erre

jezzahun

12 éve, 10 hónapja és 17 napja

érdekes,, olyan mint a stalker,csak crytek motorjával.. tetszik... remélem ez azt jelenti hogy nem lesz annyira bugos mint a stalkerek nagyrésze..mosolygó smiley

válasz erre

Braddock

12 éve, 10 hónapja és 17 napja

Még egy játék ami felkeltette az érdeklődésemet!

válasz erre
CryZone: Sector 23
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja