Crytek: PlayStation Portable programozót keresnek

2008. június 16.
1.7641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Ready At Dawn kivonulása a Sony handheld mögül sokakat érintett érzékenyen, hiszen a csapat elszántsága és hozzáértése két zseniális játékkal ajándékozta meg a folyton mozgásban lévő gamer-eket.

További sikercímket vártunk tőlük, de ők már nem támogatják tovább a kis zseblakót, viszont a helyére léphet egy szintén nagy nevű stúdió, frissen alakult csapata, akik kimondottan a PlayStation Portable-re fognak fejleszteni, derült ki a Crytek álláshirdetéséből.

A Crytek PlayStation Portable programozókat keres, egyelőre meg nem nevezett project(ek) összekalapálására. Találgatni persze szabad, hogy vajon mire is készülnek a neves stúdiónál, viszont annyira sötétben tapogatózunk, hogy inkább meg sem kíséreljük. Nem valószínű, hogy egy Crysis port lógna a levegőben, de akkor vajon mi? Azt bizony egyelőre sajnos nem tudni, a dolog nagyon friss, hiszen csak a toborzás első szakaszában járnak, még a banda sem állt össze.

Az elvárások között szerepel minimum 1 év, vagy annál hosszabb idejű PlayStation 2, PlayStation Portable, vagy Nintendo DS Lite-tal való munkatapasztalat, valamint 3D-s, motorral, AI és Gameplay programozásban való jártasság. Aki tehát megfelel a kritériumoknak és érez magában kellő elhivatottságot, az máris pályázhat a munkakör betöltésére. Kishazánkban bizonyára kevesen vannak olyanok, akikre igazak a fentebb említett kritériumok, de hátha. Az alábbi linken máris meglesheted a részleteket.

A végére pedig jöjjön a csattanó. A munkavégzés helye Budapesten lesz, tehát hazánk programmer kiválóságai jó esélyekkel indulhatnak. Sok sikert kívánunk!

Crytek Job Listing
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Vajon miért keresnek programozókat PSP-re? nyelvnyújtó smiley Csak nem kiterjesztik a platformkompatibilitást? Az már csak hab a tortán, hogy szerény kis hazánkban lesznek a munkálatok mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja