Crysis Wars: Mától mindenkinek ingyenes a játék

2008. december 19.
2.7951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Crysis Wars tulajdonképpen a Crysis önálló multiplayer játéka, ami a magas gépigény miatt nem terjedt el annyira, mint azt a fejlesztők szerették volna.

Természetesen az ismeretlenség az újdonságok hiányából is fakad, hiszen aki multizni akar, az nem éppen itt keresi a számításait. Viszont a Crysis Wars témájában érdekelt felsőbb vezetés szíve megenyhült a Karácsony közeledtével és úgy gondolták 10 napon keresztül mindenkinek szabadon elérhetővé teszik a Crysis Wars játékot, amihez még az alapjáték megléte sem szükséges...

Az ingyenes 10 nap a mai naptól veszi kezdetét és egészen december 29. napjáig tart. Ha szeretnél te is belecsöppenni a Crysis Wars-ba, akkor nincs más dolgod, mint a lentebb beszúrt linkre rákattintva regisztrálsz, megvárod a kapott regisztrációs kulcsot és már töltheted is le a játékot, amivel, mint említettem 10 napon keresztül ingyen harcolhatsz az ellenfelekkel. Az akció egyrészről az említett ünnepek miatt lép érvénybe, másrészről pedig maga a Crysis népszerűsítése miatt is. Ha a géped lehetővé teszi, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!


Crysis Wars
1 hozzászólás

kpal

9 éve, 12 napja

Jó ez ma is , mára már nem neveztető gépigényesnek. kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja