Crysis - Warhead ősszel

2008. július 22.
2.0661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A nagy port kavart akció FPS Crysis következő részéről újabb híreket kaptunk az E3-ról! A Warhead a tervek szerint ősszel fog megjelenni a boltok polcain! A Cryengine továbbfejlesztett változatát a Cryengine2-őt fogja használni a játék.

A fejlesztők szerint ez fejlődést jelent MI-ben, fizikában és renderer-ben egyaránt, a teljesség igénye nélkül természetesen... Elképzelni sem tudom milyen látványban lesz részünk, az első részből kiindulva.

Ez természetesen azzal a következménnyel fog járni, hogy szinte egy erőművet kell beállítani ahhoz, hogy fusson a játék. A fejlesztők szerint az nVidia 8800 lesz a legalapabb videokártya, amin már élvezhetően és szépen is fog futni a game. Magáról a sztoriról annyit tudhattunk meg, hogy az előző részben megismert Sykes őrmestert irányíthatjuk, az ő története lesz a Warhead.

A sztori szorosan kapcsolódni fog az előző részhez, rengeteg átfedés lesz benne, így akik még nem játszották végig azoknak akadhat pár homályos folt a Warhead történetben. A tűzharcokban állítólag egyszerre negyvenen vagy még többen is lehetnek velünk szemben a képernyőn! Ez is indokolja majd a hatalmas gépigényt, amiből egyenlőre még hivatalos nem érkezett. De várjuk nagyon! Addig pedig lehet tördelni a hugica malacperselyét, hogy legyen pénz az új videokártyára!:)

Nagyon remélem, hogy a Warheadben most nagyobb gondot fordítanak a fejlesztők a sztorira. Megerősítették ugyan, de majd akkor hiszem el, amikor látom. Ha most sikerül egy igazán jó sztorit kiagyalniuk és ezt párosítják a gyönyörű grafikával, akkor a játék tuti siker! (Márpedig aki emlékszik az előző részből Sykes őrmesterre alias Psycho-ra, akkor a stílusából következtetve, hát...) Szóval remélem kreatívak lesznek a játék sztori felelősei! Annyit még, hogy a játék egyenlőre kizárólag PC-re lett bejelentve!
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja