Crysis: Warhead: Feloldott másolásvédelem

2009. január 27.
2.1901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem, sajnos nem arról van szó, hogy az anno nagy port kavart DRM háború egyik résztvevőjét teljesen másolásvédelem-mentesítették, csupán az történt, mint anno a Red Alert 3 esetében.

Ha valaki emlékezik, ott egy kis fájl letöltése után feloldhattunk egy másolásvédelmet az eredetileg 5 alkalomból, magyarán plusz egy telepítési lehetőséget kaptunk. Nos, ez a vázlat ugyanúgy igaz lett most a Crysis kiegészítőjének esetében is, ami jó-jó, de miért nem lehetne alapból kivenni azt az idegesítő másolásvédelmet a játékokból?

A kis fájlt a hivatalos honlapról töltheted le, ha netán gondjaid lennének a telepítések számával, lustább olvasóknak mellékelem a linket is, nehogy elkavarodjanak valahol az internet útvesztőiben.

Magáról a játékról azt kell tudni, hogy az említett DRM háború kirobbanásának egyik jeles képviselője volt, megjelenése grafikailag újabb színt hozott a PC-s játékvilágba és nem utolsó sorban az eladásokban is jeleskedett, bár nem annyira, mint amennyire a fejlesztők várták volna. Köszönhető ez elsősorban a kemény másolásvédelemnek is, aminek a negatív oldalaira talán már kezdenek ráérezni a játékfejlesztők is, hiszen ki vesz szívesen olyan játékot, amivel tulajdonképpen megkötik a kezét... Sovány vigasz, de egy telepítést visszanyerhetsz, ha letöltöd az alábbi linken található állományt.

Crysis: Warhead honlap
2 hozzászólás

marco

16 éve, 6 hónapja és 17 napja

Tibit írta:
már éjszakai műszakban is nyomjátok a híreket?mosolygó smiley
És ez még csak a kezdet!kacsintó smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 6 hónapja és 17 napja

már éjszakai műszakban is nyomjátok a híreket?mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja