Crysis, CoD4 és Bioshock már Eee PC-n is

2008. június 17.
3.1951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Egy hazánkban még nem igazán ismert technológiáról lészen szó a következő pár sorban.

A StreamMyGame lehetővé teszi többek között azt, hogy a legújabb, legnagyobb hardverigényű játékokkal nyomuljunk egy régi számítógépen, vagy akár egy nem éppen erőforrásigényes alkalmazások futtatására kitalált notebookon, mint amilyen az Asus Eee PC-je. A szolgáltatás eléréséhez természetesen regelni kell a StreamMyGame honlapján. Az alap változat ingyenes, viszont a minőségibb élményekért pénzt kell áldozni.

Még mielőtt mindenki, megrészegülve az ingyen játék szószerkezettől, rohanna regisztrálni a honlapra, nézzük meg egy kicsit a technikai hátteret. Az első és legfontosabb: net kell. Szélessávú. Ez a számok nyelvén több megabit/s-os sebességet jelent. Ugyanis az egész rendszer azon alapszik, hogy a tagok, miután telepítettek egy klienst, az interneten keresztül megosztják egymással a tartalmaikat, kvázi streamelik. Így mindenféle telepítgetés nélkül lehet játszani, szöveget szerkeszteni, videót konvertálni. Nagy vonalakban ennyit a technológiáról.

A fejlesztők nemrég jelentették be, hogy mostantól támogatják az "ultra portable" notebookokat, mint amilyen az Eee PC, az Ebox és még több, mint 100 egyéb fajta. Az új StreamMyGame szoftver Windows mellett Linux operációs rendszereken is működik, sokak nagy örömére. A játszható címek között megtalálható minden nagyágyú, többek között Crysis, CoD4, Half-Life 2, BioShock stb. Emellett különféle programok is elérhetőek, mint például Office.

Akinek felkeltette az érdeklődését, fáradjon a hivatalos honlapra, ahol minden apró információ fellelhető. És végül egy videó arról, hogy mindez tényleg működik a gyakorlatban is:
#tv#
2 hozzászólás

Shade

16 éve, 1 napja

Váo. De minek ehez 2 gép? Akkor nincs értelme.

válasz erre

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 12 napja

meglepett smiley

válasz erre
BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja