Crysis 3 Wii U-n? "Azt ugyan várhatjátok!" - jelentette ki a Crytek

2012. április 25.
1.9831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Valamikor jövő tavasszal készül Nanoruciba bújni a legújabb Crysis, és ebből eredően joggal firtathatjuk a játék és a Wii U közötti kapcsolat esélyeit, minthogy a Nintendo újdonsült konzolja várhatóan éppen idén decemberben lép a porondra: a Crytek azonban nem mutat hajlandóságot a vele való összegabalyodásra.

Tudvalevő, hogy a fejlesztők valami olyan csodával határos mutatvánnyal készülnek lekenyerezni bennünket, ami az említett konzolon nem feltétlenül aratna osztatlan sikert...

A fejlesztők szavaiból őszintén szólva kiérzik az a gunyoros megvetés, amellyel a viszonylag baráti árcímkével kecsegtető Wii U iránt viseltetnek. A kérdésre, miszerint elképzelhető-e egy Wii U-s verzió, a Crytek a következő szavakkal válaszolt:

Azt ugyan várhatjátok.

Ezt a Destructoiddal lefolytatott interjúban maga Rasmus Hojengaard, a kreatív fejlesztői igazgató is alátámasztotta, ámbár magyarázattal ő sem szolgált:

Nem hinném, hogy lehetséges. A launch platformjaink jelenleg a PC, az Xbox 360 és a PS3, és nem hiszem, egy Wii U verzió is a pakliban van.
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 napja

Meg sem közelítené azt a szintet szerintem ami elvárható lenne így nincs is sok értelme hogy megcsinálják Wii U-ra is!

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 napja

Érdekes hozzáállás azért

válasz erre
Crysis 3
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja