Crysis 3: A Crytek szerint igenis érdemes lesz újfent New Yorkban kalandoznunk

2012. április 16.
1.7591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Már megint New York? Nem tudtak volna valami újat kitalálni? - morajlott fel a rajongótábor, amint tisztába jöttek az "új" helyszínnel, hanem a kreatív igazgató óva int minket az előítéletektől.

Rasmus Hojengaard a Metrónak adott interjú nyújtotta alkalmat megragadva igyekezett csitítani a helyszínismétlés miatt hőzöngő közönséget, akiknek zöme inkább a természet lágy ölén folytatta volna a vadászatot, mintsem a komor betontitánok között. Hojengaar elmondása szerint azonban pánikra semmi ok, New York ugyanis ezúttal egy "eleddig sem filmen, sem játékban nem tapasztalt változatosságot és gazdagságot" biztosít majd a játékosoknak.

Mint megtudtuk, a harmadik részben Próféta bőrébe bújva térünk vissza a betondzsungelbe, New Yorkba, amely időközben egy óriási Nanodome burok fogságába esett, amit a gyarló Cell Corporation húzott a város fölé. Ez mind szép és jó, de miért megint New York? A választ Hojengaard szájából hallhattuk:

Mondhatnánk, hogy a játék a széria alapjaira épít - jelentős mértékben nyúltunk vissza az eredeti Crysis és a Crysis 2 játékélményéhez, hogy azokat egy igazán lenyűgöző, és csodálatosan egyedi helyszínben ötvözzük - a New York City Liberty Dome-ban... Biztosíthatlak titeket afelől, hogy a Crysis 3 olyan izgalmas sandbox környezetből merítkezik, amely a Crysis franchise eredetéhez nyúlik vissza.

Amikor az ismétlődő helyszín miatt támadt aggályokról kérdezték, ő ekképp válaszolt:

Nem különösebben aggódunk emiatt. New York City egy látványos város, és éppen emiatt játszódik itt sok játék és film. Hogy őszinte legyek, ez egyike az Egyesült Államok leggazdagabb és legváltozatosabb helyeinek.

A kreatív igazgató őszintén bízik abban, hogy új távlatokat nyitnak majd a lepusztult New York helyszín kliséjében, és ezt részben a Liberty Dome-ot alkotó Seven Wonders, azaz Hét Csodaként elnevezett környezet teszi lehetővé:

Biztosak vagyunk abban, hogy az esőerdővé varázsolt New York City nem csupán mások meglátásától fog különbözni - de egyúttal a "poszt-apokaliptikus" New York City fogalmát is új szintre emeli majd. A mi Seven Wonders koncepciónk, amely hét különböző esőerdei témán alapszik olyan változatosságot és gazdagságot kölcsönöz majd a játéknak, amilyet még egyetlen játékban vagy filmben sem tapasztalhattunk.

Ne feledjétek, hogy a mi helyszínünk nem csupán egy sorsára hagyott város - ez egy olyan város, amit a Nanodómok segítségével mesterséges úton változtatnak esőerdővé.
6 hozzászólás

jezzahun

13 éve, 21 napja

én is ezt mondom.. már megint?mosolygó smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 21 napja

Nekem semmi bajom a helyszínnel!Szerintem nagyon jó lessz a 2. is iszonyatosan tetszett!Nagyon kíváncsian várom a folytatást!

válasz erre

Vendég

13 éve, 21 napja

Annyira át lesz variálva szerintem hogy tök mindegy maga a helyszín...mosolygó smiley

válasz erre

Shade

13 éve, 22 napja

"olyan változatosságot és gazdagságot kölcsönöz majd a játéknak, amilyet még egyetlen játékban vagy filmben sem tapasztalhattunk"
Hát nem tudom, előzőre is hasonlókat ígértek, szerintem az elmaradt, én nem vágtam tőle hanyatt magam, már eszméletlen látványos volt.

válasz erre

Vendég

13 éve, 22 napja

Fú de várom

válasz erre

Xelosz

13 éve, 22 napja

Mire kijön megis lessz a 14 ezer forint kb ennyibe fog kerülni az tuti ps3-ra postával együtt röhögő smiley

válasz erre
Crysis 3
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja