Crysis 2: Március első napján érkezik a PC-s demó

2011. február 17.
2.3751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Crysis 2 megjelenésére ugyan még várnunk kell egy hónapot, a játék körül máris kialakult az első komolyabb botrány, a múlt héten ugyanis kiszivárgott az alkotás idő előtti béta változata, ami természetesen a torrentoldalak elsőszámú célpontja lett.

A Crytek továbbra is arra kéri a PC-s játékosokat, hogy támogassák őket és a készterméket is, ha megjelenik végre, ugyanis a jelenleg keringő kalózverzió korántsem végleges. Hogy a csapat mindezt bizonyítsa is, bejelentette, hogy március 1-jén egy PC-s multiplayer demóval örvendezteti meg a fanatikusokat.

A többjátékos módra kiélezett kipróbálható változat két pályát tartalmaz majd, amelyek név szerint a Skyline és a Pier 17 lesznek, ezeket tudjuk majd kipróbálni korlátlanul a Team Instant Action és a Crash Site játékmódokban. Előbbi a hagyományos deathmatch mókákra emlékeztet, utóbbi pedig a területfoglalós módokra. A befutott közlemény szerint a játék demója a hivatalos honlapról, illetve néhány társoldalról lesz csak letölthető, de ha biztosan hozzá szeretnél jutni már a megjelenés napján, akkor látogass vissza hozzánk, itt biztosan találni fogsz működő letöltési linket.
Crysis 2 megjelenésére ugyan még várnunk kell egy hónapot, a játék körül máris kialakult az első komolyabb botrány, a múlt héten ugyanis kiszivárgott az alkotás idő előtti béta változata, ami természetesen a torrentoldalak elsőszámú célpontja lett.'>
3 hozzászólás

Shade

14 éve, 3 hónapja és 18 napja

totyak írta:
De mért multy demó, mért nem single? Tudom, rajtam kívül mindenkinek megfelel, csak én vagyok finnyás.
Kikerült a játék egy olyan béta verziója ami mármár ciki és végiglehet tolni. Ezek után szerintem, ennek is örülhetünk... bár én nem csodálkoznék rajta ha többet nem adnának ki semmit pc-re.

válasz erre

totyak

14 éve, 3 hónapja és 19 napja

De mért multy demó, mért nem single? Tudom, rajtam kívül mindenkinek megfelel, csak én vagyok finnyás.

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 19 napja

lehető legjobb hír.mosolygó smiley

válasz erre
Crysis 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja