Cryostasis: Sleep of Reason bemutatkozás

2008. július 15.
7.6461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A hatalmas forgatagban sikerült egy gyöngyszemre bukkanni.

A Cryostasis: Sleep Of Reason című játék eddig nem igazán került a figyelem középpontjába, így itt az idő, hogy kilépjen a rivaldafénybe. Az alkotás teljes egészében szovjet koprodukció gyümölcse, ugyanis a fejlesztőcsapat az ukrán fővárosban, Kijevben, székelő Action-forms, míg a terjesztésért a legismertebb orosz kiadó az 1C Company felel. Ráadásul a játék főhőse is orosz nemzetiségű. A keleties íz jót tehet a végeredménynek, hiszen a kelet-európai alkotások sosem szűkölködtek ötletekben, és újszerű látványvilágban.

A Cryostasis főszereplője Alexander Nesterov meteorológus, aki 1968-ban az Északi-sarkon lévő, orosz illetőségű kutatóállomáson ragad. Itt kell szembeszállnia a rá váró bonyodalmakkal, amelyekből akad bőven. Hogy ne váljon túl unalmassá az állomás, így elkirándulunk majd egy jégbe fagyott jégtörő hajóra, a North Windre is, ahol szintén kellemes élményekben lesz részünk, hiszen a fedélzeten lévő legénység "nem csak a természetes kinézetét, hanem a halálhoz való jogát is elvesztette."

A sztori egy egyedi rendszer, a Mental Echo segítségével építkezik. Ez lehetővé teszi, hogy belenyúljunk más karakterek memóriájába, és megváltoztassuk a múltbeli tetteit. Ezen kívül ígérnek borzongató játékmenetet, 15 féle ellenséget, 7 NPC-t és 8 korhű fegyvert.

A videó alapján kissé Bioshock fílingje van a játéknak, reméljük a minőség is hasonlóan kiemelkedő lesz. Egyelőre csak PC-s változatról beszélnek, megjelenési időpont nélkül.
#tv#
nincs még hozzászólás

Cryostasis: Sleep Of Reason
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja