CryENGINE: Voltak gondok a konzolos verzióval

2010. március 30.
2.5301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Egy Gamereactornak adott interjú alapján kiderült, hogy kizárólag a CryENGINE-ért felelős csapatnak köszönhetjük a következő Crysis játék konzolos verzióit.

Állítólag a fejlesztők külön kérték a vezetőséget, hogy had csinálják meg a következő motort úgy, hogy az konzolokon is futtatható legyen. Az eredmény a Crytek fejese, Cevat Yerli szerint olyan lett, ami miatt se a konzolosok, se a PC-sek nem panaszkodhatnak. Ennek első bizonyítéka a GDC-n látott rövidke videó, amely a New Yorkban játszódó Crysis 2 egy részletét mutatta be.

"A döntés, hogy a CryENGINE konzolokon is fusson, kizárólag nekünk köszönhető"- dicsekedett Yerli. "Az igazi kihívás az volt, hogy úgy akartuk megcsinálni a CryENGINE 3-at, hogy konzolokon is fusson, de a látvány és a sebesség ne szenvedjen károkat. Ez nem volt éppen könnyű; sok probléma adódott, de szerencsére mindet sikerült megoldanunk, s ezt a Crysis 2 is bizonyítja majd. A konzolosok számára ez a játék igazi újdonság lesz, hiszen sokkal szabadabb, mint a stílustársai. Aki játszott az első résszel, annak elárulhatom, hogy a Crysis 2 szebb és szórakoztatóbb lesz, ráadásul minden platformon ugyanúgy fut, és senki se érzi majd becsapva magát, amikor a játékkal játszik."
6 hozzászólás

Vendég

12 éve, 4 hónapja és 11 napja

An intelligent ansewr - no BS - which makes a pleasant change

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 15 napja

Kedves Niculescu ur!Orulok hogy mngiet talalkoztunk itt, a blogoszferaban. Elso pillantasra ugy tunik minthe Basescu mergezesben szenvedne? Vagy a latszat csal?

válasz erre

Shade

15 éve, 3 hónapja és 9 napja

Lac írta:
Optimalizált CryENGINE? Crytek for president!
Kiváncsileszek mennyire tartják ezt be. röhögő smiley

válasz erre

Lac

15 éve, 3 hónapja és 9 napja

Optimalizált CryENGINE? Crytek for president!

válasz erre

marco

15 éve, 3 hónapja és 9 napja

Ezt mán szeressem.mosolygó smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 3 hónapja és 9 napja

Jee! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profilja