Cross-save támogatással érkezik PC-re és Xbox One-ra a Resident Evil 7

2016. november 28.
3.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy kifejezetten a Resident Evil 7-re szakosodott japán magazin hozta nyilvánosságra először a hírt, miszerint a jövő év egyik legjobban várt horrorjátéka meglepő módon cross-save funkcióval érkezik meg PC-re és Xbox One-ra.

A hírt később a Capcom nyugati szárnya is megerősítette, amivel hivatalossá vált, hogy a Resident Evil 7-et nyugodtan játszhatjuk majd PC-n vagy Xbox One-on is, mentéseink mindkét platformmal kompatibilisek lesznek, ergo ha egyiken elkezdjük a játékot, a másikon folytathatjuk és így tovább.

A hír napvilágra kerülését követően egyébiránt rengeteg találgatás is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy talán a Resident Evil 7 lehet az első olyan külső fejlesztésű videojáték, amely kihasználja az Xbox Play Anywhere lehetőséget, ami olyan címek esetében él, mint a Gears of War 4 vagy a Forza Horizon 2.

Amennyiben ez így lenne, a cross-save lehetőség mellett talán a cross-buy-t is meglépi a Capcom, vagyis elegendő lesz csak az egyik platformra megvenni ahhoz, hogy a másikon egyaránt játszható legyen a Resident Evil 7.
Resident Evil 7-re szakosodott japán magazin hozta nyilvánosságra először a hírt, miszerint a jövő év egyik legjobban várt horrorjátéka meglepő módon cross-save funkcióval érkezik meg PC-re és Xbox One-ra.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 10 napja

Crossbuy-nál hogy védik le, ha én megveszem pc-re, egy One-os kollégának meg eladom féláron a letöltést?

válasz erre

Gólem

8 éve, 10 napja

És a PS4? meglepett smiley

válasz erre

muki

8 éve, 10 napja

Ez nagyon király lesz így! meglepett smiley

válasz erre
Resident Evil 7
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja