Cross-play támogatással érkezhet a Battlefield V?

2018. július 28.
1.2241
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Vannak játékok, melyeknél a platformok közötti közös játék abszolút adná magát, főként azoknál, ahol vagy nincs PvP-re lehetőség, vagy szimplán PC-n is mindenki kontrollerrel játssza az adott játékot, mégis ezt a funkciót aligha támogatja még pár játék.

A cross-play egyik úttörője egyértelműen a Fortnite, a stúdiók azóta pedig egyre jobban mozgolódnak az említett lehetőség irányába. Ezúttal az Electronic Arts alelnöke, Chris Evenden nyilatkozta, hogy a legnagyobb sorozataik esetében igyekeznek megoldást találni, hogy implementálják a cross-playt, hasonlóan, mint az Epic Games battle royale őrülete.

Véleménye szerint, ha az emberek játszhatnak platformok közötti korlátozás nélkül, az bizony családokat és barátokat hozhat össze, és úgy gondolja Evenden, hogy ez a fejlesztési folyamat fontos szempontja. Igazából a sportjátékaik esetében ez adná magát, ott nem lennének a PC-s felhasználók akkora előnyben, mint egy FPS esetében, de várjuk ki, hogy mivel rukkol elő az EA.
8 hozzászólás

totyak

5 hónapja,

Kellene egy külön opció a játékba, amiből crossplay-be léphetnél, meg kellene egy, amiből csak saját platformos játékosokkal találkoznál. Aki bevállalja, hogy esetleg nem lesznek egyenlőek a feltételek, az lépjen a crossplaybe, többiek a másikba. Nem egy bonyolult történet.

válasz erre

zender

5 hónapja,

VaPe írta:
Mondjuk ez szerintem tök alapnak kéne hogy legyen.
Nem feltétlenül, mert pl a kontrolleres és a billentyűzet + egér irányítás nagyon de nagyon más. Az egyik félnél ez az előny, a másiknál az. De hogy nem egyenlőek az esélyek az biztos.

válasz erre

VaPe

5 hónapja,

Mondjuk ez szerintem tök alapnak kéne hogy legyen.

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja,

De **** szöveg.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja,

PS4 biztos kimarad hacsak nem megoldják valami saját megoldással.

válasz erre

Tommy

5 hónapja,

Na ez jól hangzik!

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja,

Én azt hittem eddig is crossplay volt mind.

válasz erre

Vidoros

5 hónapja,

Ehhez a Sonynak is lesz egy két szava.

válasz erre
Battlefield V
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaBvektor profiljaImperator profiljaHellblade profiljaGargameth profiljamarco profiljaMarduk profiljaReichert Viktor profilja