Cross-gen címként érkezik a Hitman 3, a főszerepben a 47-es ügynök eddigi legizgalmasabb bevetésével

2020. június 12.
11.1921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár rengeteg bejelentést vártunk a tegnap esti Sony eseményen, ami végül nem valósult meg, de bőven akadtak azért olyanok is, melyek kellemes meglepetést okoztak, így például az IO Interactive által szolgáltatott Hitman 3 leleplezés éppen ilyen volt.

Merthogy kiderült: folytatódik a 47-es ügynök nagy kalandja, egyelőre azonban még sajnos nem sok információ látott napvilágot kedvenc bérgyilkosunk új bevetéséről, csak annyi, hogy a könyörtelen profi visszatérése nem véletlen, lévén karrierje eddigi legizgalmasabb és legfontosabb szerződését kell teljesítenie, ahol úgy tűnik, hogy a saját élete lesz a tét.

Konkrétabb részletek még nincsenek a Hitman 3 kapcsán, az viszont biztos, hogy a játék 2021 januárjában érkezik, tehát előbb, mint gondoltuk, és biztosan cross-gen cím lesz, így PS4-re és PS5-re is bejelentették, ami azt jelenti, hogy PC mellett Xbox One-ra és Xbox Series X-re egyaránt számíthatunk rá.

Nézd nagyban ezt a videót!



eseményen, ami végül nem valósult meg, de bőven akadtak azért olyanok is, melyek kellemes meglepetést okoztak, így például az IO Interactive által szolgáltatott Hitman 3 leleplezés éppen ilyen volt.'>
2 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 2 hónapja és 6 napja

De jó lesz!!!! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 2 hónapja és 6 napja

Jó hogy megmenekült ez a széria. mosolygó smiley

válasz erre
Hitman: World Of Assassination
21.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja