Crisis on the Planet of the Apes: VR-játék készül a Majmok bolygója alapján

2018. február 28.
3.2401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepően nagy figyelmet fordít a 20th Century Fox arra, hogy videojátékos formában is egyre komolyabb szerepet kapjon a piacon a Majmok bolygója, így bejelentették, hogy most egy virtuális valóságra koncentráló élményt szeretnének biztosítani a rajongóknak.

A Crisis on the Planet of the Apes címre keresztelt alkotás HTC Vive-ra, Oculus Riftre és PlayStation VR-ra készülődik, megjelenését pedig április 3-án várhatjuk 15 dolláros árcédulával, a középpontjában a Rise of the Planet of the Apes és a Dawn of the Planet of the Apes című mozifilmek között játszódó történettel.

A Foxnext VR Studio által fejlesztett játékban egy majom felett vehetjük majd át az irányítást, akivel nem kisebb feladatot kapunk, minthogy a virtuális valóság felhasználásával, akadályok és fejtörők legyűrésével, valamint megannyi akció társaságában megszökjünk egy jól őrzött emberi kutatóintézetből.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

VaPe

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Ez eddig igen bejövős!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Na végre!!!!! Már vártam hogy legyen valami normális game!

válasz erre
Crisis on the Planet of the Apes
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaQuo Vadis profiljaXelosz profiljaReichert Viktor profilja