Creative HS-1000 Fatal1ty USB játékos headset

2008. augusztus 27.
3.4851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Főleg az internetes játékosok tudják azt, mennyire fontos, hogy jól halljunk egy játékban.

Sokszor ezen múlik, hogy talpon maradunk-e vagy elvérzünk a harcmezőn. A Creative bejelentett egy kifejezetten játékosoknak szánt headsetet. Az ő nevük sokak számára garancia a minőségre és egyre jobban úgy tűnik, hogy az átlagfelhasználók mellett, nagy figyelmet fordítanak a játékosokra is. Gondoljunk csak vissza az egy hónapja bejelentett új Sound Blaster hangkártyájukra, ami szintén csak a játékosoknak szólt.

Jelen esetben egy headsetről beszélünk, mint mondottam. USB porton kapcsolódik gépünkhöz ás használhatjuk sima fülesként is, hiszen a mikrofon egy kis-jack dugón keresztül kapcsolódik a baloldali fülhallgatóba. A headset kialakítása külsőleg egy gyönyörűen kidolgozott borítást kapott, párnázott fülbetétekkel, amelyek még a legnagyobb dumbo-fülekre is illeszkednek. A fejpánt természetesen állítható, és kapott egy szivacspárnát is, aminek hála nem fogja kidörzsölni a séródat, ellenben ha hordófejed van, akkor maradj az agydugós fejhallgató megoldásnál.

A füles hangzása a teszterek szerint teljesen hi-fi élményt nyújt és tökéletes hangzást biztosít minden stílus kedvelőinek. Itt éppen klasszikus zenével tesztelték, amivel állítólag teljes élményt nyújtott, minden hangszer teljesen tisztán szólalt meg fülünkben. Brutál metal zenével ugyan nem tesztelték, de ha ezt megszólaltatta tisztán, akkor szerintem azzal sem lesz gond. Bár ez természetesen nem arra való, azt döngessük a hi-fiben, ez játékokra van kialakítva, ott pedig tökéletesen megállta a helyét. A teszterek szerint a Call Of Duty 4-ben olyan hanghatások és háttérzajok is hallhatóak voltak benne, amik sima mezei hangszórókon teljesen elnyomódtak és hallhatatlanok voltak. Ha headsettel játszol, úgy gondolom tökéletes választás.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 11 hónapja és 27 napja

tök jók a játékok töltesz le nekem.írjál vissza jó

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja