Crazy Minigolf: Képek és információk

2008. június 16.
2.1391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Data Design Interactive új szerzeménye a fiatalabb korosztályt veszi célba, de a felnőttek is remek kikapcsolódásra tehetnek szert társaságában.

A golf egy úri, előkelő réteg sportág, a minigolf viszont mindenki számára elérhető, izgalmas és szórakoztató, főként ha a nappali szobánkban is művelhetjük, életszerű körülmények között, a WiiMote segítségével. Az Everybody's Golf-nak sikerült gyermeteg külsővel is tarolnia, vajon a Crazy Minigolf-ra is ez a sors vár?

A Crazy Minigolf sokkal inkább tekinthető casual, mint kimondottan gyermekeknek szánt mókának. A Wii Sports mindent elsöprő sikere megmutatta a világnak, hogy nem csak a grafikai profizmusnak és realisztikus szimulációnak van helye, hanem a mókás külsővel felvértezett, könnyed, árkádos játékmenet párosításnak is van létjogosultsága. A sikeren felbuzdulva a Data Design is összetákol valami hasonlót.

A játékosokra 74 lyuk vár, négy eltérő környezetben, ahol a WiiMote-ot oly módon vesszük használatba, mintha az egy valódi golfütő volna. Többféle játékmód lesz fellelhető a produktumban, mint például a Single Hole, Championship Challenge, és a Crazy Golf Tour módozatok. A fejlesztők egy vidám kis karakter kreátorral is ellátják a Crazy Minigolf-ot, mely a "Nu-Yu" névre keresztelődött. Konkrét megjelenési dátum jelenleg nincs érvényben, viszont ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor vedd szemügyre alant az első screenshot-okat.


Crazy Minigolf: Képek és információk - 2. kép


Crazy Minigolf: Képek és információk - 3. kép


Crazy Minigolf: Képek és információk - 4. kép


Crazy Minigolf: Képek és információk - 5. kép


Crazy Minigolf: Képek és információk - 6. kép


Crazy Minigolf: Képek és információk - 7. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Én csak a sima Sports-ban próbáltam a golfot, de a minigolf közelebb áll hozzám. Ha tudom hogy van ilyen is, míg megvolt a gépem, erre rácsapok röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja