Már a széria atyja sem dolgozik a Crackdown 3-on

2018. június 22.
5.0121
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szomorú látni, hogy a Crackdown 3 háza táján mennyi szenvedés folyik, és az a tény sem fog ezen az állapoton segíteni, hogy a játék eredeti kitalálója, Dave Jones is otthagyta a fejlesztőcsapatot.

A Crackdown 3 legnagyobb ígérete egyértelműen a felhőalapú rombolhatóság volt, amin a Dave Jones - a széria atyja - által összehozott Cloudgine csapata dolgozott, mostanra viszont kérdésessé vált, hogy ez a funkció benne lesz-e a kész játékban. Történt ugyanis, hogy még év elején felvásárolta az Epic a Cloudgine-t, most pedig a Microsoft fejese, Matt Booty megerősítette - Dave Jones nem dolgozik már a Crackdown 3 fejlesztésén.

Booty viszont elmondta, hogy a rombolhatóság igenis még a játék részét képezi, viszont erről majd csak az idei év során kapunk több részletet. Tekintve, hogy ezt az egyébként igen ígéretes játékmechanikát nem láttuk mozgásban három éve, nem lennénk meglepődve ha végül nem lenne belőle semmi, főleg a Crackdown 3 hányattatott sorsát nézve, de legyünk optimisták, és bízzunk benne, hogy kifizetődik a játék folyamatos halasztgatása.
7 hozzászólás

totyak

3 hete és 6 napja

Biztos ez a Dave sem véletlenül lépett le.

válasz erre

WarriorAutobot

1 hónapja,

Lehet nem kellene erőltetni, ebből úgy is bukás lesz.

válasz erre

Direktor

1 hónapja, 1 napja

Nagyon vergődnek ezzel a játékkal...

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 1 napja

Hát az cumi.

válasz erre

Hellblade

1 hónapja, 1 napja

Már az elsőnél meg kellett volna állni..

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 napja

Van aki még igen?

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 napja

Itt nagy lehet a gáz.

válasz erre
Crackdown 3
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljaMarduk profiljaLaci721 profilja