Coolio egyik klasszikusával jöhet majd a Sonic mozifilm első trailere

2019. március 11.
2.0361
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár magunktól is kitaláltuk volna, hogy a novemberre tervezett bemutató miatt nem vagyunk túl messze a Sonic mozifilm első trailerének bemutatójától, azonban egy DreamcastGuy nevű Youtuber nemrégiben arról beszélt, hogy tényleg rövidesen bemutatják az első kedvcsinálót.

Emberünk a Spawncast legutóbbi podcastjének részeként mesélt arról, hogy ő már látta a Sonic mozifilm első kedvcsinálójának vágatlan változatát, mely alig 50 másodperc lesz, de Coolio egyik klasszikus slágere, az 1995-ben megjelent Gangsta's Paradise szólhat majd a hátterében.

A sokak számára inkább riasztó, mintsem szívet melengető információ mellett az illető beszámolt róla, hogy rövidsége ellenére a trailer nagyon velősen megmutatja, hogy miről szól majd és milyen humoros lesz a Sonic mozifilm, azonban Jim Carrey-t egyelőre nem láthatjuk még benne Robotnikként.
2 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 1 napja

Egyre ****abbul hangzik minden infó erről a filmről.

válasz erre

Hellblade

1 hete és 1 napja

De az a Veszélyes kölykök c. film zenéje!
Nem volt más zene?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaMitüzenarádió profiljaManiac profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljahavrillal profiljahamzai profiljaHellblade profilja