Conlict: Denied Ops - Első benyomások

2008. március 12.
3.5871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Egy-két hete jelent meg a Conflict: Denied Ops című játék.

A megcélzott platformok a PS3, az Xbox 360, és a jó öreg személyi számítógép. A népszerű sorozat ötödik részeként megjelenő Denied Ops meglepő mód szinte semmi újdonságot nem tartogat az elődjéhez képest, és ez szinte a játék összes porcikájára igaz. Ettől függetlenül maga a játék nem olyan rossz, csak épp a készítői felejtették el, hogy immár 2008-at írunk. Ha viszont valaki egy klasszikus lövöldözős stuffra vágyik, és nem vár különösebb újításokat a játéktól, az ne válogasson tovább!

Rossz akciófilmekből lehet ismerős a feeling, mikor is a főhös már a 64. áldozatát teszi épp hidegre, és belénk nyilal a gondolat: Ezt a tagot az előbb már mintha kinyírta volna! Igen, kb. ilyen hangulat lett rajtam úrrá, mikor először megpróbáltam belemélyedni a játékba. A rosszfiúk csak jöttek és jöttek, de szinte mind ugyanúgy néztek ki. Amíg ez a dolog mondjuk 97-ben a Doom-al játszva különösebben nem foglalkoztatott, ma már egy csöppet azért zavaró lehet.

Dícséret ugyanakkor, hogy nagyon látványos tud lenni olykor a játék, és akcióban sem lesz hiány, viszont gondolkodni nem sokat kell majd benne, szóval aki tartalmasabb szórakozásra vágyik, az ezt a játékot NE válassza semmiképp, ha viszont ész nélkül lövöldözni támad kedvünk, akkor jó szolgálatot tehet. A másik nagy negatívum a zene és a hangok. Egyszerűen idegesítő az, ami a hangszórókból érkezik. Szóval inkább vissza még kicsit a CoD4-hez, vagy inkább várjunk néhány hónapot a Far Cry második részére, legalábbis a magam részéről ennyivel le is tudtam ezt a shooter-t.

A játék kiadója az Eidos Interactive, a fejlesztő egy fiatal fejlesztőgárda, a Pivotal Games, akiknek gyakorlatilag ez a második munkájuk, az előző a Conflict negyedik része volt. Sajnos eddig nem sikerült őket a szívembe zárni, de ez minden bizonnyal változhat még...

Minimum gépigény:

CPU: Intel Pentium IV 2.0 GHz vagy megegyező
RAM: 1024 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive: 7000 MB


Ajánlott gépigény:

CPU: Intel Multi-Core CPU vagy megegyező
RAM: 2048 MB
Video Memory: 256 MB


Hivatalos weboldal: www.conflict.com/
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja