Conan Unconquered címmel stratégia készül a Conan univerzuma alapján

2018. december 10.
10.0091
Maniac profilja, adatai
Maniac
Pár évvel ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy egyszer eljön majd az idő, amikor egy-egy új stratégiai játék bejelentésének úgy örülünk majd, mintha nem lenne holnap, de a hétvégén beláttuk, hogy ez az idő most itt van.

Történt ugyanis, hogy majd kiugrott a szívünk, amikor a Funcom a hétvégén bejelentette, hogy a Westwood egykori munkatársaiból alakult Petroglyph Games segítségével egy új stratégia fejlesztésébe fogtak, mely Conan Unconquered címmel érkezik, és a neve már messziről elárulja, hogy az egész a Conan , a barbár univerzumon alapul majd.

Az alkotás egy egészen klasszikus RTS-nek ígérkezik, melyben saját kis erődöt és birodalmat kell építenünk, különféle építményeket felhúznunk, hadsereget toboroznunk, a védekezés mellett pedig gyakran támadásba lendülnünk, hogy legyűrjük a Hyboria földjét sanyargató szörnyű teremtményeket.

A készítők autentikus élményeket, látványos megjelenést, masszív egyjátékos élményeket, valamint kooperatív módot is ígértek nekünk a 2019 második negyedévére várható premier mellett, amire első körben csak PC-n számíthatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

zender

11 hónapja, 1 hete

Ígéretes, várom a részleteket!

válasz erre

muki

11 hónapja, 1 hete

Ez eddig rohadtul látványos!

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 1 hete

Csak ne rontsák el!

válasz erre
Conan Unconquered
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaBvektor profiljaManiac profiljaGargameth profilja