Computex 2013: Végleges formájában mutatkozott az nVidia Shield

2013. június 08.
2.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Computex 2013-as expón ismét felbukkant az nVidia eredetileg CES 2013 alkalmával bemutatkozó nVidia Shield handheldje, ami azért is érdekes, mert a gyártó elmondása szerint ezúttal már a végleges, gyártásra kész állapotában pillanthattuk meg.

Aki esetleg nem ismerné a masinát, a Shield személyében egy Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszert futtató kézi konzolt üdvözölhetünk, ami nem csak az Android alá fejlesztett videojátékok futtatására képes, hanem akár a PC-kről streamelt játékokkal is gond nélkül elboldogul.

A konfiguráció egyébként egy 5 inches, lehajtható kijelzővel lett megálmodva, ami az 1280 X 720 pixeles felbontást kínálja. A burkolat alatt az nVidia 1,9 GHz-re hangolt Tegra 4-es SoC-je teljesít szolgálatot, méghozzá 2 GB rendszermemóriával együttműködve.

A felhozatalban természetesen megtalálható microSD kártyaslot és az USB csatlakozási lehetőség is, de ezek mellett a HDMI videokimenetről sem kell lemondanunk. Az nVidia elmondása szerint a Shield érkezésére valamikor június végén számíthatunk, méghozzá 349 dolláros árcédulával.

Computex 2013: Végleges formájában mutatkozott az nVidia Shield - 2. kép


Computex 2013: Végleges formájában mutatkozott az nVidia Shield - 3. kép


Computex 2013: Végleges formájában mutatkozott az nVidia Shield - 4. kép

CES 2013 alkalmával bemutatkozó nVidia Shield handheldje, ami azért is érdekes, mert a gyártó elmondása szerint ezúttal már a végleges, gyártásra kész állapotában pillanthattuk meg.'>
3 hozzászólás

marco

11 éve, 9 hónapja és 16 napja

Kíváncsian várom, ki nyeri meg a versenyt ezen a platformon...

válasz erre

kiraly001

11 éve, 9 hónapja és 16 napja

Jó lesz ez.kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 16 napja

Ez CSÚNYA!!!! meglepett smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja