Computex 2013: Újabb MeMO Pad táblagéppel jelentkezett az Asus

2013. június 08.
1.5231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A jelek szerint az Asus nem bírta tétlenül nézni az átlagfelhasználókat célzó kategóriában egyedül árválkodó MeMO Pad HD 7 táblagépét, így elhatározta, új társsal vidítja fel a szóban forgó modellt.

A frissen felbukkant újdonság Asus MeMO Pad FHD 10 típusjelzéssel, valamint királykék, gyöngyfehér és élénk pink színváltozatban fog felbukkanni az üzletek kínálatában. Ahogy azt már az elnevezése is sejteti, a tablet egy 10 inches érintőpanel köré lett kiépítve, ami az 1920 X 1200 pixeles felbontással rendelkezik. Kamerából ezúttal is két darab sorakozik fel, méghozzá egy 5M pixeles elsődleges, illetve egy 1,2M pixeles frontpozicionálású megoldás személyében.

Az alig 9,5 milliméter karcsú, 580 grammos gép számítási teljesítményét az Intel legújabb, 1,6 GHz-es Atom Z2560 processzora szolgáltatja, tárolókapacitásból pedig változattól függően 16 GB vagy 32 GB áll rendelkezésre, bár ezek természetesen SD kártyával tovább is bővíthetőek, ráadásul a gyártó még 5 GB időkorlát nélküli online tárhelyet is biztosít.

A felhozatalban megtalálható még többek között a 802.11 a/b/g/n WiFi, valamint a GPS és GLONASS navigáció is, míg a gép akkumulátora a hivatalos adatok szerint akár tíz óra videolejátszást is képes biztosítani. Az új Asus MeMO Pad FHD 10 várhatóan július második felében fog megjelenni a hazai üzletek kínálatában, azonban az áráról egyelőre nem érkezett információ.
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 7 napja

0h vidi az komoly!

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 napja

Dizájnban semmi extra de hardverben nem rossz.

válasz erre

csirkee

8 éve, 7 napja

Nem rossz, de nekem a vastag kavaja miatt nem jön be. Pedig fehérben is van, de nem.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petya1990 profiljarDAVE profiljaM.O.R.P.H. profilja