Computex 2013: Újabb Kudan gyorsítóval bővült a Colorful kínálata

2013. június 06.
2.1241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Colorful Computex 2013-as újdonságai között a látogatók elsők között a vállalat legfrissebb, nVidia GeForce GTX 780-ra épülő grafikus vezérlőjét pillanthatták meg.

A szóban forgó újdonság a vállalat Kudan családját erősíti, a boltok polcaira pedig Colorful iGame GTX 780 Kudan Edition típusjelzéssel fog megérkezni. A nyomtatott áramkör tetejére egy hatalmas, nem kevesebb mint három kártyahelyet felemésztő egyedi hűtőrendszert álmodtak a mérnökök, ami tíz darab hővezető csővel, valamint három darab ventilátorral lett megtervezve.

A Colorful iGame GTX 780 Kudan Edition specifikációjáról szinte semmit nem árult el a gyártó, ám az biztosra vehető, teljesítményét a 28 nanométeres technológiával született, 2304 darab aktív CUDA magot felvonultató GK110-es grafikus processzor szolgáltatja, ami mellé a 384 bites memóriainterfészen keresztül vélhetően 3072 MB-nyi GDDR5 VRAM lett csatlakoztatva.

A videokimenetek választékában két darab DVI, egy HDMI és egy DisplayPort csatlakozó képviselteti magát, mellettük pedig helyet kapott egy BIOS kapcsoló is, aminek használatával az egyébként ismeretlen órajelek magasabb értékre emelhetőek. A működéshez szükséges plusz energiát két darab nyolctűs PCI Express tápcsatlakozó szolgáltatja. A Colorful iGame GTX 780 Kudan Edition megjelenési idejéről és árazásáról egyelőre nem érkezett információ.
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 8 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

jezzahun

11 éve, 8 hónapja és 27 napja

szép kártya... de mondjuk majd az ára is szép lesz...

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja