Computex 2013: Újabb gamer laptoppal bővült az Asus kínálata

2013. június 07.
1.6321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus tovább folytatja Computexes hódító körútját, ugyanis ezúttal egy újabb hordozható gépét állította reflektorfénybe.

A szóban forgó Asus G750 a vállalat RoG szériáját erősíti, vagyis ezek után már talán senkit nem meg lep a tény, hogy a laptop kifejezetten a gamer felhasználókat célozza meg. A noteszgép borítása alatt az Intel negyedik generációs központi feldolgozója teljesít szolgálatot, abból is egy közelebbről meg nem nevezett Core i7-es modell. Az Asus G750 17 inches kijelzőjét az nVidia új, GTX 700M szériás GeForce gyorsítója hajtja meg, ám ennek pontos típusát szintén homály fedi.

A felhozatalban persze szerepel a háttérvilágított billentyűzet, a SonicMaster technológia és a fejhallgató-erősítő, de ezek mellett még a HDMI és DisplayPort videokimenetekről, a nagy sebességű USB 3.0 csatlakozási lehetőségekről, valamint az SPDIF kimenetről sem kell lemondanunk. A most bemutatkozó Asus G750 specifikációjáról sajnos további részletet nem árult el a gyártó, így nem is lehet meglepő, hogy a megjelenési idő és árazás is ismeretlen.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 27 napja

Na egy ilyenre fáj a fogam de nagyon....

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 8 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja