Computex 2013: Újabb Carbide számítógépház a Corsair standján

2013. június 08.
2.6251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Corsair Computexes felhozatalában már megismerkedhettünk a meglepő elrendezéssel megálmodott Carbide Air 540 számítógépházzal, ám a gyártó egy újabb termékét is kiállította, ami ezúttal a csendes asztali PC-k szerelmeseit célozza meg.

A szintén Carbide szériába tartozó Corsair Carbide 330R esetében egyébként a mérnökök nem csak a gondos hangszigetelésre és zajcsökkentésre koncentráltak, hanem ezek mellett a hűtésre is kiemelt figyelmet fordítottak. A midi torony kialakítású újdonság a Mini-ITX, a microATX, az ATX, valamint az Extended ATX formátumú alaplapok fogadására van felkészítve.

A Corsair Carbide 330R belseje három darab 5,25 inches optikai meghajtót vagy hasonló méretű eszközt, valamint négy darab 3,5/2,5 inches adattárolót képes hellyel kínálni, ezek beépítése pedig természetesen mindenféle szerszám nélkül történhet. A belső tér szellőzését egyébként szükség esetén akár öt darab ventilátorral is segíthetjük, a külső eszközök csatlakoztatását pedig két darab USB 3.0 csatlakozó teszi lehetővé. Az új Corsair Carbide 330R megjelenésére az elkövetkező hetek során számíthatunk, méghozzá 90 dollár körüli áron.
Carbide Air 540 számítógépházzal, ám a gyártó egy újabb termékét is kiállította, ami ezúttal a csendes asztali PC-k szerelmeseit célozza meg.'>
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 25 napja

Hűha elég minimal dizájn

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja