Computex 2013: Újabb Carbide számítógépház a Corsair standján

2013. június 08.
2.3731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Corsair Computexes felhozatalában már megismerkedhettünk a meglepő elrendezéssel megálmodott Carbide Air 540 számítógépházzal, ám a gyártó egy újabb termékét is kiállította, ami ezúttal a csendes asztali PC-k szerelmeseit célozza meg.

A szintén Carbide szériába tartozó Corsair Carbide 330R esetében egyébként a mérnökök nem csak a gondos hangszigetelésre és zajcsökkentésre koncentráltak, hanem ezek mellett a hűtésre is kiemelt figyelmet fordítottak. A midi torony kialakítású újdonság a Mini-ITX, a microATX, az ATX, valamint az Extended ATX formátumú alaplapok fogadására van felkészítve.

A Corsair Carbide 330R belseje három darab 5,25 inches optikai meghajtót vagy hasonló méretű eszközt, valamint négy darab 3,5/2,5 inches adattárolót képes hellyel kínálni, ezek beépítése pedig természetesen mindenféle szerszám nélkül történhet. A belső tér szellőzését egyébként szükség esetén akár öt darab ventilátorral is segíthetjük, a külső eszközök csatlakoztatását pedig két darab USB 3.0 csatlakozó teszi lehetővé. Az új Corsair Carbide 330R megjelenésére az elkövetkező hetek során számíthatunk, méghozzá 90 dollár körüli áron.
1 hozzászólás

Vendég

7 éve, 7 hónapja és 6 napja

Hűha elég minimal dizájn

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja