Computex 2013: Új NUC PC-k az Intel kínálatában

2013. június 08.
1.8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Közel két hónapja hallhattunk utoljára az Intel NUC mini PC-iről, azonban a 2013-as Computex expó alatt ismét színre léptek az apróságok.

A mostani felbukkanásuk természetesen összeköthető az Intel legifjabb Haswell processzorainak rajtjával, ugyanis a kiállított modellek számítási teljesítményét már a szóban forgó chip szolgáltatja, de emellett azért további újdonságokat is kínálnak.

A beszámolók alapján az új számítógépek borítása alatt az Intel 15 wattos, ultrabookokba szánt Core i3-as vagy Core i5-ös processzora kaphat helyet, így már az is kitalálható, a csatlakoztatott kijelzők meghajtását a CPU-kba integrált HD Graphics 5000-es chip fogja végezni.

A passzív hűtésű mini PC-k egyébként többféle házzal lesznek elérhetőek, de az újdonságok között fontos megemlíteni még a két darab mPCIe/SATA és szintén két darab SO-DIMM DDR3 slotot, a hagyományos SATA csatlakozót, valamint a kibővített USB 3.0 kínálatot. Az új Intel NUC mini PC-k érkezésére valamikor az év harmadik negyede során számíthatunk, azonban az árakról egyelőre nem érkezett információ.
3 hozzászólás

Vendég

7 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ez hasonló mint anno a mini-itx.

válasz erre

marco

7 éve, 7 hónapja és 6 napja

Tetszik, elférne egy a tévé alatt.

válasz erre

csirkee

7 éve, 7 hónapja és 6 napja

De kis aranyosak dizájn is jó

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja