Computex 2013: Különleges számítógépházzal jelentkezett a Corsair

2013. június 05.
3.7161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az idei Computex expóról természetesen a Corsair sem hiányozhat, ahol is a vállalat kiállította legfrissebb újdonságait, többek között egy új, igencsak szokatlan számítógépházát is.

A vállalat Carbide szériájába sorolt újdonság a boltok polcaira Corsair Carbide Air 540 típusjelzéssel fog megérkezni, érdekessége pedig, hogy a szokványos megoldásoknál közel kétszer szélesebb külsővel álmodták meg. Az előbb említett eltérést valójában az alaplap újszerű elhelyezése okozza, az ugyanis függőlesen a számítógépház közepén kapott helyet, ezzel gyakorlatilag egy balos és egy jobbos részre osztva a belső teret.

A gyártó elmondása szerint a fent leírt elrendezésnek köszönhetően a Carbide Air 540 lényegesen szellősebb, egyben sokkal jobban hűthető, mint a szokványos házak. Az új modell a legelterjedtebbnek mondható standard ATX-es alaplapokon kívül gond nélkül képes fogadni akár a méretesebb, Extended ATX formátumú példányokat is.

A Corsair Carbide Air 540 az optikai meghajtóknak és hasonló méretű eszközöknek két darab 5,25 inches rekeszt kínál, a 2,5/3,5 inches meghajtókat pedig két darab eltávolítható keretbe lehet beépíteni, ám az utóbb említett háttértárolók pontos számára egyelőre nem derült fény. A Corsair Carbide Air 540 érkezésére valamikor július tájékán számíthatunk, viszont az árára egyelőre nem derült fény.

Computex 2013: Különleges számítógépházzal jelentkezett a Corsair - 2. kép


Computex 2013: Különleges számítógépházzal jelentkezett a Corsair - 3. kép

2 hozzászólás

csirkee

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

jesszusom de durva meglepett smiley érdekes, de...lehet valakinek tetszik az ilyen megoldás

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja