Computex 2013: Kabini SoC-vel szerelt alaplap az ECS kínálatában

2013. június 08.
2.3821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Computex 2013 szemfülesebb látogatói igazi érdekességet szúrhattak ki az Elitegroup Computer System standján, ugyanis a vállalat újdonságai között feltűnt egy Advanced Micro Devices Kabini SoC-vel szerelt Mini-ITX-es alaplap is.
Advertisement

Az ECS KBN-I típusjelzéssel illetett újdonság az AMD A6-5200-as jelzésű chipet tartalmazza, ami nem csak négy darab 2000 MHz-es processzormagot és egy Radeon HD 8400-as grafikus processzort (128 Stream feldolgozóval) vonultat fel, hanem ezek mellett még a déli hidat, a memóriavezérlőt, valamint a PCI Express kontrollert is magába foglalja.

Az ECS KBN-I a nagyobb teljesítményű diszkrét grafikus gyorsítókhoz egy PCI Express 2.0 x16 slotot kínál, de emellett a nyomtatott áramkörön két darab mPCIe bővítőhely, valamint két darab DDR3-as memóriaaljzat is helyet kapott.

Az apró alaplap felhozatalában még fellelhető az 5.1 csatornás HD audiorendszer, két darab 6 Gb/s-os SATA 3.0 port, a Gigabit Ethernet vezérlő, egy D-Sub VGA és egy HDMI videokimenet, valamint négy darab USB 3.0 csatlakozó. Az ECS KBN-I várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja