Computex 2013: Bemutatkozott az új Asus ZenBook Infinity

2013. június 04.
1.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A mai napon hivatalosan is megnyitotta kapuit a 2013-as Computex, ahol is az Asus korábbi ígéretének megfelelően leleplezte az új fejlesztésű Asus ZenBook Infinity ultrabookját.

Az alumíniumból és harmadik generációs Gorilla Glass-ból felépített hordozható gép a gyártó első modellje, ami már a kijelzőrész mindkét oldalán, valamint a billentyűzet körül is az előbb említett, ellenálló üveggel van borítva. Az újdonság alig 15,5 milliméteres karcsúsággal dicsekedhet, vagyis az eddigi ZenBook modelleknél 14 százalékkal vékonyabb.

A ZenBook Infinity technikai oldaláról túl sokat nem árultak el, annyit mindenesetre már tudni, a gép számítási teljesítményét az Intel dupla magos, 28 wattos Haswell processzora szolgáltatja, emellett a felhozatalban megtalálható a Secure Digital kártyaolvasó, két darab fürge USB 3.0 csatlakozó, valamint egy micro HDMI és egy mini DisplayPort videokimenet. Az Asus ZenBook Infinity szállítása várhatóan valamikor 2013 harmadik negyedében fog megkezdődni.
4 hozzászólás

csirkee

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

Jézusoooooom de szép és gyönyörű! Jaj de vártam már a computexet! Mondjuk ára is sajnos meglesz...de akkor is elfogadnám

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

Ez komoly gép elsz!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

Uhh de durva!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások