Computex 2013: Bemutatkozott a Gigabyte új U21M noteszgépe

2013. június 08.
1.8891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A jelek szerint a Gigabyte kifogyhatatlan újdonság-készletekkel érkezett meg az idei Computexre, ugyanis a gyártó ismét egy vadiúj hordozható gépéről rántotta le a leplet.

A Gigabyte U21M személyében tulajdonképpen egy hibrid gépet köszönthetünk, ugyanis a konfiguráció használható laptopként, de a kijelzőt elforgatva akár táblagépként is munkára fogható. A rendszer egy 11,6 inches érintőpanel köré lett felépítve, ami a ma már általánosnak mondható 1366 X 768 pixeles felbontással rendelkezik. A burkolat alatt az Intel legfrissebb Haswell processzora teljesít szolgálatot, mellé pedig alapesetben 4 GB rendszermemória csatlakozik.

A fent említett érintőképernyő meghajtását az integrált Intel grafikus chip végzi, míg adattárolónak egy 256 GB-os SSD-t és egy 1 TB-os HDD-t vonultathat fel a gép, persze maximális kiépítésben. A hálózati kapcsolatok kezeléséhez egy WiFi modul, egy Bluetooth adapter és egy Ethernet vezérlő áll rendelkezésre, a külső részen pedig többek között egy SD kártyaolvasóval, HDMI videokimenettel, na és persze USB 3.0-s portokkal találkozhatunk. Az új Gigabyte U21M megjelenési idejéről és áráról nem érkezett információ.
1 hozzászólás

csirkee

11 éve, 8 hónapja és 27 napja

Huuha elég érdekesen néz ki ez a megoldás

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja