Computex 2013: Az Asus bejelentette új Transformer Book Trio hibrid noteszgépét

2013. június 05.
1.9681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus Computex 2013-as felhozatalában igazi érdekességként bukkant fel a Transformer széria legifjabb tagja, az Asus Transformer Book Trio.

Az újdonság személyében tulajdonképpen egy dokkoltatható táblagépet üdvözölhetünk, ami olyan speciális tulajdonságokkal hívja fel magára a figyelmet, mint például a dupla processzor, illetve a két operációs rendszer. A különlegesség egy 11,6 inches érintőpanel köré lett megálmodva, ami már természetesen az 1920 X 1080 pixeles teljes HD felbontást kínálja.

Tabletként használva az Asus Transformer Book Trio a Google Android Jelly Bean rendszerét futtatja, méghozzá a burkolata alá rejtett 2 GHz-es Intel Atom Z2580-as processzor segítségével, ám dokkolt állapotában már a Microsoft Windows 8 is hadra fogható, ráadásul egy Intel Core i7-4500U központi feldolgozóval együtt.

A táblagép egyébként egy 64 GB-os SSD-vel dolgozik, viszont a billentyűzettel egybeépített dokkoló, illetve számítógép már egy tágasabb, 1 TB-os merevlemezt is kínál. A mérnökök az akkumulátorral is dupláztak, ebből ugyanis a konfiguráció egy 33 és egy 19 Wh-s példányt is felvonultat. Az operációs rendszerek között egy dedikált gomb segítségével lehet váltani. Az Asus Transformer Book Trio megjelenésére valamikor 2013 harmadik negyedében számíthatunk.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 22 napja

Mekkora ötlet!meglepett smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profiljaMonyo profilja