Computex 2013: A Team Group bemutatta új Dark L3 SSD tárolóit

2013. június 07.
1.8831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A 2013-as Computex expón természetesen a Team Group csapata is képviselteti magát, ráadásul ez alkalomból leleplezésre került a vállalat legújabb SSD szériája is.

A frissen beharangozott Team Group Dark L3 sorozat jelenleg három tagot foglal magába, amik modelltől függően 60 GB, 120 GB, illetve 240 GB adat tárolására vannak felkészítve. A szóban forgó háttértárolók a 2,5 inch/7 milliméteres kialakítással gördültek le a gyártósorról, csatlakoztatásuk pedig a számítógépek 6 Gb/s-os SATA 3.0 portjain keresztül történhet, de természetesen a korábbi SATA II rendszerekkel is kompatibilisek.

A Dark L3 SSD tárolók egységesen 19 nanométeres MLC NAND flash memóriachipekből épülnek fel, amik mellé a vállalat mérnökei a SandForce SF-2281-es kontrollerét társították. A trió legfürgébb tagja szekvenciális olvasás esetén 550 MB/s-os, míg szekvenciális írásnál 500 MB/s-os teljesítményt képes felmutatni.

Az új szilárdtest-meghajtók felhozatalából természetesen az NCQ, a TRIM, valamint a S.M.A.R.T. technológiák támogatása sem hiányzik. A Team Group Dark L3 SSD-k megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
1 hozzászólás

badam10

7 éve, 10 hónapja és 17 napja

Azért az árakra kíváncsi lettem volna.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
Computex 2013
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaSándorkolbász profilja