Computex 2010: Új médialejátszó és Blu-ray meghajtó a Plextor kínálatában

2010. június 01.
2.2391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A mai napon a Computex 2010 hivatalosan is megnyitotta a kapuit a látogatók előtt, ahol remélhetőleg minél több gyártó, minél több újdonságával ismerkedhetünk majd meg.

A rendezvényen az elsőrangú adattárolási megoldásairól ismert Plextor képviseltette magát, és két új termékéről rántotta le a leplet. A gyártó frissen beharangozott újdonságai az otthoni HD rendszerek ideális kiegészítői lehetnek, ugyanis az egyikük egy hálózati médialejátszó, míg a másikuk segítségével pedig a felhasználó a számítógépét ruházhatja fel a Blu-ray lemezek olvasásának képességével.

A Plextor PlexMedia névre keresztelt hálózati médialejátszója használható SD/HD videotartalmak és zenék közvetlenül televízión, vagy akár konzolgépeken való lejátszására (például PlayStation 3), de a BitTorrent letöltésekkel is minden gond nélkül elboldogul. A különféle külső eszközök számára egy eSATA és USB interfészek kínálnak csatlakozási lehetőséget, de a felszereltségből természetesen nem hiányzik az 1.3a-s HDMI port sem. Az új lejátszó egy 3,5 inches tárolóhellyel rendelkezik, így egy hagyományos merevlemez, vagy egy szilárdtest-meghajtó (SSD) beépítésére van lehetőség.

A Plextor PX-B120U típusjelzéssel ellátott optikai meghajtó külső kialakítással lett tervezve, a számítógéphez pedig egy USB interfészen keresztül csatlakoztatható. Az újdonság a CD és DVD lemezeken kívül fel van készítve a legújabb Blu-ray médiák olvasására is, amiket 4X-es sebességgel képes kezelni. A meghajtóhoz a gyártó mellékel még egy DVD és Blu-ray lejátszószoftvert is.

Az új Plextor PlexMedia-ról és Plextor PX-B120U-ról több technikai paramétert sajnos nem közölt a gyártó, valamint a várható megjelenési idejük és áruk is egyelőre ismeretlen.


Computex 2010: Új médialejátszó és Blu-ray meghajtó a Plextor kínálatában - 2. kép

3 hozzászólás

skyman

10 éve, 8 hónapja és 5 napja

APA!!! Kezdödik
Egyébként nem rossz, nem rossz

válasz erre

lacyboy

10 éve, 8 hónapja és 5 napja

KEzdődik hát

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 8 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Minden hír, videó és cikk
Computex 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljaImperator profilja