Computex 2010: Az Asus bemutatta új EeeTop PC ET2400-as egybeépített PC-jét

2010. június 02.
1.8521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az idei Computex rendezvényen természetesen az Asus is megjelent, és egy új fejlesztésű, teljes körű multimédiás képességekkel felruházott egybeépített PC szériáját mutatta be az érdeklődőknek.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság Asus EeeTop PC ET2400-as típusjelzéssel fog megérkezni a boltok polcaira, a külső kialakítása pedig követi a már jól megszokott megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját.

Az Asus EeeTop PC ET2400 egy 23,6 inches szélesvásznú kijelző köré épül, ami már teljes körű 3D-s élményt kínál a felhasználóknak, ugyanis minden gond nélkül képes kezelni a térhatású megjelenítéshez szükséges 120Hz-es képfrissítési frekvenciát, de a gyártó természetesen a 3D-s szemüvegekről sem feledkezett meg, mivel ezekből két darabot is mellékel a géphez. Az új számítógép már fel van vértezve az Asus Super Hybrid Engine névre keresztelt technológiájával, aminek segítségével a központi feldolgozó teljesítménye könnyedén megemelhető akár 15%-al is, de a felszereltséget tovább gazdagítja még a gyártó Sonic Master rendszere, ami viszont a hangminőséget képes feljavítani.

Az új asztali gép a hagyományos és megszokott csatlakozásokon kívül már el van látva a legújabb Bluetooth 3.0-ás rendszerrel is, a legújabb generációs USB 3.0-ás csatlakozóknak köszönhetően pedig a nagy adatátviteli sebességet igénylő külső eszközöket is képes fogadni. Az új Asus EeeTop PC ET2400-ról sajnos több részletet nem közölt a gyártó, valamint a várható megjelenési ideje és ára is egyelőre ismeretlen.
4 hozzászólás

skyman

15 éve, 1 hónapja és 2 napja

Huu ez nem rosszröhögő smiley És ez a 3Dröhögő smiley aztanekiröhögő smiley
Jah, jah nállam is elféren eggy ilyenröhögő smiley
De gondolom jó ára lessz.

válasz erre

Lilith

15 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ezt a masinát én is elfogadnám! röhögő smiley

válasz erre

lacyboy

15 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ja nekem is jól jönne már rég óta gondolkodok egy ASUS eee pc-n

válasz erre

Shade

15 éve, 1 hónapja és 2 napja

Hát ez nemsemmi! röhögő smiley Elfogadnák egy ilyet. röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja