Company Of Heroes: Tales Of Valor: Új kiegészítő 2009 tavaszán

2008. november 03.
4.7571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Végre valahára megkerült a hiányzó láncszem a gépezetből.

A Company Of Heroes RTS valamikori megjelenése elég nagy port kavart és sokak kedvencévé vált, azonban akadt egy kis bökkenő az alapjátékkal. Túl rövidre sikeredett. A fejlesztők viszonylag hamar orvosolták a bajt, hiszen 2007. őszén sikerült összetákolniuk egy kiegészítőt, ami már egy kicsit hozzátett a dolgokhoz, a mai napon pedig még egy kiegészítőt jelentettek be a játékhoz, ami a Tales Of Valor címet kapta és sok-sok órányi új játékélményt fog hozzáadni a Company Of Heroes-hoz! De a legfontosabb talán az, hogy ennek hála lesz igazán kerek egész a CoH!

Nézzük meg pontosabban mit is fog tartalmazni ez a kis expanzió. Nos, kapunk három teljesen új és érintetlen hadjáratot, új multiplayer módokat és egy "direct-fire" névre keresztelt opciót, amivel igazán feltüzelhetjük majd a csatateret. Ezek lesznek a nagyobb dolgok, viszont akadnak majd apróbb újdonságok is a kiegészítés környékén, például új térképek, új egységek, de javítanak majd egy-két dolgot a grafikán is, amiért ismételten a Relic saját grafikus motorja, az Essence Engine fog felelni.

A második világháborút nem tudjuk elfelejteni, újra és újra megelevenedik képernyőinkön és ez maradjon is így tovább. Reméljük a következő húzás a Company Of Heroes 2 lesz, hatalmas újdonságokkal és minimum 100 órás játékidővel. Kívánjuk a legjobbakat és várjuk a kiegészítőt, amit jövő tavasszal már ki is szeretnének hozni a srácok! Úgy legyen...
1 hozzászólás

Tibit

16 éve, 9 hónapja és 18 napja

lol, az egyik kedvencem a Company of Heroes, mégpedig úgy, hogy még nem is játszottam velenyelvnyújtó smiley csak az egyik havernál, de az semmi. Még hozzá sem értem, de lenyűgözött.
A legjobb második világháborús RTS.
hm, jó ideig még nem játszok vele. szomorú smileyszomorú smileyszomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja