Company Of Heroes: Tales Of Valor: Képek a világháborúból

2009. január 23.
4.6561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss képek futottak be a márciusra várt Company Of Heroes új kiegészítőjéről, mely az önállóan futtathatóság mellett számos pozitívumot és finomságot fog tartalmazni.

Többek között három vadonatúj kampányt, új multiplayer módokat, mappákat és egységeket. A téma még mindig a második világháború, annak minden szépségét felvonultatva és elsősorban a páncélos egységekre fókuszálva, ami hát hadd ne mondjam, nem csak az alapjáték, de a kiegészítő egyik nagy erénye is lesz.

Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a 2009-es esztendő erős indítása mellett a tavasz sem lesz uborkaszezon. Főleg a március, mikor is az idei évben várt összes RTS egyszerre fog szinte megjelenni. Természetesen ott lesz a sorban a Company Of Heroes új expanziója is a Red Alert 3 kiegészítő mellett és a tegnap kitárgyalt World In Conflict: Soviet Assault sem marad ki a sorból.

Ezek pedig csak a kiegészítő lemezek voltak, a teljes játékokat, melyek szintén a stílusban fogantak hadd ne kelljen megemlítenem. Márciusban tehát sok szeretettel várjuk a Company Of Heroes kiegészítőjét, melyről friss képek futottak be, megtekintésükre egy kicsit lejjebb lesz lehetőséged.


Company Of Heroes: Tales Of Valor: Képek a világháborúból - 2. kép


Company Of Heroes: Tales Of Valor: Képek a világháborúból - 3. kép


Company Of Heroes: Tales Of Valor: Képek a világháborúból - 4. kép


Company Of Heroes: Tales Of Valor: Képek a világháborúból - 5. kép


Company Of Heroes: Tales Of Valor: Képek a világháborúból - 6. kép

1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 11 napja

nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja